М'ясна продукція

Індиче м'ясо

М'ясо індички, яке вважається легким для засвоювання, ділиться на біле і червоне. Все залежить від частини птиці. Більш темне м'ясо міститься в крилах, стегні, гомілці, біле (більш пісне) — в грудці. Світову славу індичатині принесли Сполучені Штати Америки, де традиційно в День Подяки птах подається цілком. Але і в Україні страви з індички завоювали свою популярність. Вони ідеально підходять тим, хто стежить за фігурою, займається спортом і вимагає продуктів із високим вмістом білка і відсутністю холестерину. А ще індичка не раз виручала українських мам, оскільки вона припадає до смаку дітям.


Якими стравами з індички ви б поділилися з нами? Ми готуємо книгу рецептів ТМ М'ясник і ваш кулінарний досвід нам дуже допоміг би. Поділіться, будь ласка, з нами — info@miasnyk.ua